Onze Diensten

Hier vindt u informatie over de diensten die wij leveren. Staat iets er niet bij of heeft u een vraag? Twijfel dan vooral niet om even contact op te nemen.


Magento

Magento Webshop implementaties en maatwerk.

Sinds 2010 is Magnusoft gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshops met behulp van Magento. Sindsdien hebben we verschillende soorten webshops opgeleverd en hebben we verschillende maatwerk modules ontwikkeld om de standaard functionaliteiten van Magento uit te breiden.

Aangezien Magento een behoorlijk complexe omgeving is kan het nogal wat moeite kosten om de omgeving volledig naar wens te laten werken, zeker op een manier die klantvriendelijk is (hoge conversie) en voldoet aan de eisen/wensen van Google en andere zoekmachines (SEO). Door onze ervaring met Magento kunnen wij uw wensen omzetten in een webshop die zowel voor de klant fijn werkt, als voor Google goed te vinden is. Wij hebben ervaring met zowel Magento Community als met Magento Enterprise, en de eerste projecten met Magento 2 zijn inmiddels ook gestart.

Enkele webshops waar wij aan hebben meegewerkt:

 • Verfgroothandel / Schilderscentrum / Bootverf
 • Ferm
 • Novus Vita
 • Hunkemöller
 • Shoeby
 • TerStal
 • Score
 • Formido
 • Euroshoe (Bristol, Avance & ShoeDiscount)
 • Riviera Maison
 • Hifi At Home

 


WordPress

Websites met behulp van het krachtige WordPress CMS


Snelheid

Out of the box is WordPress niet een van de snelste content management systemen, maar door de beschikbare extensies kan WordPress razendsnel gemaakt worden.

Instelbaar

Alles in WordPress is in te stellen en uit te breiden, dit maakt WordPress uitermate geschikt om als content management systeem te gebruiken voor zowel simpele als uitgebreide websites.

Geoptimaliseerd

Het WordPress CMS is volledig geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines, en is daarnaast compatible met alle sociale netwerken.


Al bijna 10 jaar gebruiken wij WordPress als basis voor de websites die wij ontwikkelen. Het scala aan verschillende templates en extensies maakt WordPress tot een veelzijdig systeem dat absoluut niet onder doet voor systemen zoals Drupal en Joomla.

Enkele websites die wij onlangs met WordPress ontwikkeld hebben:

vromeo

Apps

Ontwikkeling van maatwerk apps of op basis van een template voor iOS, Android en Windows Phone

pic_09

Multi-platform apps

Magnusoft ontwikkelt sinds Windows Mobile 2003 mobiele toepassingen (apps). Wij hebben ervaring met ontwikkelen in .NET compact (Windows Mobile), Java (Android), objective-c (iPhone), C# (Windows Phone) en HTML5 (platform onafhankelijk).
In de wereld van de apps wordt steeds vaker gekozen voor een HTML5 oplossing. Het voordeel hiervan is dat er een toepassing kan worden gemaakt die direct voor alle platformen werkt. Dit scheelt behoorlijk in de ontwikkelkosten en in de kosten om de applicatie te beheren. Heeft u een idee voor een app, of heeft u een bestaande app die omgezet moet worden naar een multi-platform oplossing ? Neem dan contact op voor een gesprek.


Web Standaarden

Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van web ontwikkeling en houden ons aan de standaarden van HTML5, CSS3 en JS.

Altijd up-to-date

Wij volgen de laatste ontwikkelingen en waar mogelijk gebruiken wij deze technieken in nieuwe projecten, en proberen we onze bestaande klanten zoveel mogelijk up-to-date te houden. Het gebruik van web standaarden en nieuwe technieken is belangrijk, gezien onder andere Google hier erg veel waarde aan hecht. Een ander belangrijk voordeel is dat nieuwe technieken vaak betekenen dat software voor een eindgebruiker gebruiksvriendelijker en sneller werkt. Wat mogelijk voor hogere conversie en tevreden klanten kan zorgen.

pic_05

Maatwerk

Heeft u een specifieke wens waar geen standaard oplossing voor bestaat? Dan denken wij graag mee zodat uw wens kan worden omgezet naar een maatwerk oplossing.

coffee-cup-mug-cafe
Magnusoft maakt sinds 2006 maatwerksoftware voor klein, middel- en grote bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in Magento implementaties en Magento maatwerk. Heeft u nog geen webshop of is uw webshop aan vernieuwing toe? Neem dan contact op voor een scherpe offerte.

Om bestaande software niet verloren te laten gaan en om software beter te benutten kunnen koppelingen tussen software pakketten worden gecreëerd. Een koppeling kan worden gemaakt tussen twee bestaande software pakketten (bijvoorbeeld een CRM-pakket en een webshop) of tussen een bestaand pakket waar een stuk maatwerk software aan wordt gekoppeld. Wij hebben ervaring in het koppelen van software, neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

U kunt bij ons terecht voor al uw maatwerk software wensen. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen om tot een passende oplossing te komen.


Overige

Wat wij u nog meer kunnen bieden is:

 • Website optimalisatie ten behoeve van zoekmachine optimalisatie en conversie verhoging
 • Omzetten van een statische website naar een responsive website
 • Optimaliseren van uw site snelheid
 • Het implementeren van Universal Analytics in combinatie met Google Tag Manager
 • Analyseren van verbeterpunten binnen uw huidige software oplossingen